Fragment 29

Tres fragments del "Post viu del Piratasday":

A les 08:43
Ei, Mir, que ho he dit en broma això de pedalar amb la Cosperdalt i engegar a prendre pel sac La Seu d'Urgell. Per favor! Eva una broma innocent, com la de Peces Barba (PSOE) sobre els bombardejos de Barcelona. I, si convine, te demano disculpes, com va fer ell l'endemà a la seua manera: "No se puede bromear sobre el bombardeo de Gernika; pero sobre los bombardeos de Barcelona ya es otra cosa".

Guarda si la Carme Chacon haurà sentit cosseguetes cosperbaix tot escoltant cosperdalt les declaracions del Peces Barba?


D'esquerra a dreta, Peces Barba (del PSOE) i Carme Chacon (candidata del PSC per Barcelona; no, del PSOE; no, del PSC; no...).

"Quien quiera a Peces que se moje el culo." Cert. Me'n vaig cap a l'IES de Tremp.
__________________________________________

A les 10:58
És l'hora del pati. I la Teresa Cunillera? Haurà notat bella cosa la Teresa Cunillera sentint el Peces Barba?


D'esquerra a dreta, Teresa Cunillera (candidata del PSC per Lleida; no, del PSOE; no, del PSC; no...) i Carme Chacon (candidata de quemsejó).
__________________________________________

A les 11:59
Arriba l'última classe; després, cap al ple. I el capità pirata? Haurà muixat les calces ell?


D'esquerra a dreta, l'home amb atributs (dos sous) Víctor Orrit, àlies Vicente Orri (Alcalde del PSC a Tremp; no, assessor a la Diputació de Barcelona; no, assessor del PSOE; no, Alcalde de la Diputació de Tremp; no, capità pirata del PSOE a la Barceció de Diputalona; no...), i Carme Chacon (candidata, punt).