Fragment 26

Quatre fragments del "Post viu del MariaPilarsday":

A les 11:59
Última classe i, després, cap al ple. Com que al ple eixirà el tema dels sous del Víctor, convindria recordar la seqüència cronològica dels feits:
1 de juliol de 2011: El ple de l'Ajuntament de Tremp aprova un sou de 3.333 €/mes per al Víctor.

26 de juliol de 2011: El Víctor suma un altre sou al sou municipal: la Diputació de Barcelona el nomena assessor del grup socialista barceloní, amb un sou de 3.505 €/mes. Tal vegada el Víctor desconeix llavors el nomenament. Sí, és clar; i jo trucaré ara mateix a la Diputació, no fos cas que m'hessen nomenat avui director espiritual del Garcia Albiol i jo sinse sabre-ho.

27 de juliol de 2011: Se celebra un ple municipal. El Víctor se'n guarda prou, d'informar els regidors de la bicoca que li han donat a Barcelona.

4 d'agost de 2011: El BOPB publica el nomenament (PDF) i el diari Ara se'n fa ressò. Tal vegada el Víctor s'assabenta llavors del nomenament de 10 dies enrere. Sí, és clar; i jo trucaré ara mateix a la Diputació, no fos cas que m'hessen nomenat fa 10 dies apoderat taurí del Garcia Albiol i jo sinse sabre-ho.

5 d'agost de 2011: Publico un post en què parlo de la victoriosa duplicitat de sous, el post "Víctor Orrit, a sou (3.505 €/mes) de la Diputació de Barcelona".

7 d'agost de 2011: El diari Segre recull la notícia i unes breus declaracions del Víctor Orrit (per fi el Víctor parla!): "Com a assessor només aniré a Barcelona alguns dies a la setmana". Embutxacar-se 3.505 €/mes de dedicació exclusiva i anar al treball "alguns dies a la setmana" és una bicoca, sí; però embutxacar-se els 3.505 €/mes, dir que s'hi anirà "alguns dies a la setmana" i no anar-hi mai és la millor orritada de la història.
__________________________________________

A les 15:30
Acabo d'arribar del ple. Dino i comento. De moment, una coseta. Què vaig dir al post "Catalan Reality Bites"? Això:
¿El Víctor conservarà els dos sous o se sotmetrà a un procés de castració salarial? Faig un pronòstic: contra el que predica el Boni de bar en bar ("No feu cas del Manel Riu, no se poden cobrar dos sous públics"), el Víctor mantindrà els dos sous públics; ara bé, el salari municipal sirà rebateat amb el nom de "compensació econòmica", amb dos CAMPAMENTOS, i també costarà un ou.
Doncs, efectivament, el Víctor cobrarà els dos sous i, efectivament, el sou municipal no se dirà sou sinó "indemnització horària". Això sí, el sou municipal s'ha quedat més xic (cobrarà 600 €/mes). En resum:

1. ho veus, Boni?, el Víctor ha feit el miracle de cobrar dos sous públics al mateix temps;

2. el Víctor no s'ha de preocupar molla: és molt habitual que dels dos sous l'un siga més gran que l'altre, com saben prou bé els sastres de pantalons i els encarregats de gimnàs.
__________________________________________

A les 16:46
Amb el que ha aprovat avui el ple, el cartell de la campanya electoral...



...ha quedat al remat així:





Ara bé, el Víctor Orrit ha afirmat que, com que s'estima tant Tremp, hi dedicarà moltes hores, moltíssimes; de l'estimació que puga tindre a la Diputació de Barcelona i de les hores que hi dedicarà, no n'ha dit res. Y ahora puedes tú saber cómo se pueden cobrar dos bicocas a la vez, y no estar loco.



¡Pobra Diputació de Barcelona, que, a més de ser la cornuda, haurà de pagar el Vaginesil! L'orritada del segle, ja t'ho dic jo.
__________________________________________

A les 17:53

La Maria Pilar prenent possessió del càrrec de regidora este migdia, amb un "ho prometo per imperatiu legal".

D'acord, la foto m'ha eixit borrosa. Resulta que no heva activat el flash, que el zoom anava boig i que la definició tampoc eva l'adient. Tot tine una explicació: m'he posat nerviós. I m'he posat nerviós perquè per uns instants m'ha paregut que, en lloc de ser la Maria Pilar qui preneva possessió del càrrec, eva el Victor qui preneva possessió de la Maria Pilar. Que si "doncs jo te nomeno regidora per imperatiu moral, hihí, hahà"; que si "benvinguda al consistori, hihí, hahà"; que si Maria Pilar per ací, hihí, Maria Pilar per allà, hahà. No, si jo ja ho dic: al nostre Ajuntament hi haurà lego ajuntaments a tort i a dret, i de seguida mos acabarem tot el Vaginesil que puga pagar la Diputació de Barcelona. A veri si hi ha sort i enganyem una altra Diputació perquè vaja pagant el Prevíctor.

Ai, Sinyor! Igual que un crio, el Víctor! Perquè tot plegat eva per fer dentetes al Josep Ardanuy, que assistiva al ple. Al Víctor se li transparentava el pensament: "Ardanuy, a tu no t'ajuntava i a la Maria Pilar sí, xinxa garrinxa!" Com un crio!